Våra lokaler

Hyr ett kökRent a Chef nyttjar ett antal lokaler i Stockholm och har även samarbetspartners för större sällskap och evenemang. Rent a Chefs matstudio Foodlab ligger på Artillerigatan i höjd med Karlavägen. Tillsammans med Alno huserar Rent a Chef i en matstudio på nästan 600 kvm med vitvaror från Gaggenau och Bertazzoni. Lokalen är lämpad för upp till 60 personer och är fullutrustat med den teknik som krävs för en matlagningskväll, en liten konferens eller en pressvisning.

I Göteborg är vår matstudio vackert belägen i fiskhamnen, där kan vi erbjuda sällskap upp till 50 personer att delta i aktivmatlagning. Matstudion är utrustat med det senaste inom köksutrustning.

Varför inte kombinera en matlagningskväll med en ostronskola där vi lär oss om olika ostronsorter och hur man öppnar dessa, kaviarprovning, vi provar några av världens finaste kaviar sorter och får dess historik eller dryckesprovning.

I Malmö öppnade vi i mars 2006 en matlagningsstudio på Drottningtorget 4 med den senaste köks- och av-utrustningen. Studion är lämpad för upp till 20 personer och här kommer vi att anordna en rad olika events inom matlagning, provningar. Studion är även passande för konferenser, privata affärsluncher eller pressvisningar.